Klantenservice
0
Sluiten

Over ons

Buiten&thuis, maak het gezellig in en om jouw huis


Wie zijn wij?
Buitenenthuis.nl is een Nederlandse online verkoper en in 2021 openden wij een fysieke winkel met onder andere woondecoratie en tuinmeubelen in Harlingen. "Wij bieden een verrassend assortiment van honderden producten in de categorieën Buiten, Thuis, Vrije tijd en Tuinmeubelen“ 

Waarom zijn we er?
Wij als Buiten&Thuis vinden het belangrijk dat het bij jou thuis gezellig is. In huis maar ook zeker buiten, in de tuin.

Voor wie?
Wij verkopen via buitenenthuis.nl onze producten aan prijsbewuste consumenten door heel Nederland en België en wij blijven hard werken aan het uitbreiden van ons assortiment. 

Onze fysieke winkel met onder andere woondecoratie en tuinmeubelen in Harlingen, gaat open vanaf eind oktober en is voor iedereen die zijn of haar huis en tuin gezellig wil maken. 

Ons verhaal
Wij zijn begonnen met als doel; producten voor in en om het huis verkopen voor een goede prijs ten opzichte van onze concurrenten. Al onze producten liggen op eigen voorraad te Harlingen, vanuit hier verzenden wij door heel Nederland. 

Wat wij onze klanten beloven
Als klant van Buiten&Thuis kun je ons aan de volgende beloften houden:

- Een goede prijs
Wij houden er ook niet van om teveel te betalen voor onze producten, en wij zijn vast niet de enigen die zo denken. Door de volledige controle te behouden over alle processen in de productieketen, zullen we altijd onze producten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden.

- Goede service
Wij bieden onze klanten goede service. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen, als je vragen hebt over een product, de verzending of een betaling. Er kan natuurlijk af en toe iets fout gaan. Mocht dit je als klant overkomen, dan beloven wij het probleem naar volle tevredenheid op te lossen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking