Klantenservice
0
Sluiten
Woensdag 20 December 2023

4 tips om jouw huis gezellig te maken voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en het is de perfecte tijd om thuis warmte en gezelligheid te creëren. Geen knipperende kerstlichtjes en dansende kerstmannen, maar sfeer licht, gezellige hoekjes en kaarsen. Lees hieronder onze 4 tips om jouw huis gezellig te maken voor de feestdagen; ook leuk voor erna!

 

  1. Bedenk eerst wat mooi staat bij je interieur

De feestdagen zijn een goed excuus om uit te pakken. Bedenk wel voordat je begint met versieren wat mooi zou staan bij je interieur. Heb je een heel strak interieur met veel zwart en wit, dan zou je ervoor kunnen kiezen om deze stijl ook door te trekken in je decoratie. Of wil je juist wat meer kleur in huis halen? Dan is dit het perfecte moment! Dit kan bijvoorbeeld met verschillende (gekleurde) kussens, of juist specifiek kerstdecoratie.

 

 

  1. Maak gebruik van sfeer licht

Gezelligheid creëer je met lichtjes en lampen. Verlichting is te vinden in veel verschillende soorten en tinten. Van wit fel licht tot knussere geel-tinten en van grote lampen tot subtielere kleine lichtjes. Wij raden aan om een warmere kleur licht te kiezen om een gezellige sfeer te creëren. Dit zou een hanglamp kunnen zijn, of een industriële staande lamp. Zodra het buiten donker begint te worden: sluit je gordijnen en zet je lampen aan, gezelligheid gegarandeerd!

 

 

  1. Maak gebruik van accessoires

Tafeltjes en kastjes zijn perfect om gezellige accessoires op te zetten. Denk aan een schaaltje met kerstballen en gezellige ornamenten, of een vaas met (droog)bloemen met warme kleuren. Wist je dat je bij Buiten&Thuis ook terecht kunt voor een mooi boeketje (droog) bloemen? Bestel via de webshop of kom langs bij ons in de winkel.

 

 

  1. Kaarsen zijn een must

Je kunt nooit genoeg kaarsen hebben. Kaarsen geven niet alleen een gezellige sfeer, maar zorgen ook voor warmte en een lekkere geur. Al helemaal als je het combineert met de heerlijke geur van amberblokjes.

 

Lees hier onze 6 tips over het gebruiken van amberblokjes.  

 

 

Meer interieurinspiratie?

Bekijk ons brede aanbod woonaccessoires hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste tips én kortingen!

Het laatste nieuws lees je hier

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking