Klantenservice
0
Sluiten
Donderdag 26 Juni 2022

5 Vaderdag cadeau tips

Het is weer zo ver, Vaderdag komt er weer aan. Heb jij het perfecte cadeau al bedacht? Zo niet, dan hebben wij 5 Vaderdag cadeau tips op een rijtje gezet zodat jij je vader dit jaar weer heel blij kan maken!

 

Tip 1. Een eigen tuingereedschap set samenstellen

Wat dacht je van een tuingereedschap set zelf samenstellen bestaande uit een handschepje, handhark, buitengieter en handschoenen. De echte must-have voor het verplanten van planten en het verwijderen van onkruid. Met deze tools zorg je ervoor dat de tuin altijd in topconditie is en klaar is voor de zonnige dagen.

 

Tip 2. Een barbecueschort met gereedschap set

Deze barbecueschort is niet alleen handig om je kleding te beschermen van de vetspetters tijdens het BBQ'en, maar je hebt met deze schort ook nog eens je barbecue gereedschap gelijk bij de hand; ideaal! Deze set bestaat uit een griltang, grilvork, spatel inclusief flessenopener en BBQ kwast. Heeft je vader geen gereedschap nodig? Dan kun je altijd kiezen voor deze leren schort voor de echte barbecue liefhebber.

 

Tip 3. Een hangmat om echt tot rust te komen

Er is niks lekkerder dan even tot rust komen in een hangmat of hangstoel. Misschien leuk om een boek erbij te geven? Of een abonnement op de krant. Dit is echt het ultieme relax cadeau. En weet je wat nog beter is? Je kan er zelf ook nog van genieten! Bekijk ons ruime assortiment hangmatten en hangstoelen hier.

Tip 4. Een vuurschaal om het echt gezellig te maken

Wat dacht je van een mooie vuurschaal? Niet alleen een echte eyecatcher maar een vuurschaal zorgt ook echt voor warmte zodat jij gezellig met je vader van de zomerse avonden kunt genieten. Wij hebben veel verschillen vuurschalen in ons assortiment, van grote ovale vuurschalen tot vuurschalen die onomkeerbaar zijn tot vuurkorven

 

Tip 5. Een vogelhuis

Is jouw vader een dierenmens? Wat dacht je dan van een vogelhuisje? Gezellig wakker worden met vogelgeluiden, zo haal je pas echt leven in je tuin, dat is toch het mooiste cadeau? Van vogel villas waar vogels goed kunnen nesten, tot vogelhuisjes met voederplateaus, er zijn genoeg opties!

 

Tot snel bij Buiten&Thuis

Wij hopen dat onze tips je hebben geholpen om het perfecte cadeau te vinden. Maak het gezellig in en om jou huis met de producten van Buiten & Thuis. Shop ons assortiment online of kom gezellig langs in de winkel in Harlingen, tot snel!

Het laatste nieuws lees je hier

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking