Klantenservice
0
Sluiten
Donderdag 26 Juli 2022

6 ideeën om jouw tuin gezellig te maken

Niks is lekkerder dan mooie zomerdagen rondbrengen in je eigen tuin. Overdag genieten van de zon en in de avond lekker borrelen met vrienden en familie. Deze 6 ideeën gaan de zomerdagen in jouw tuin gezellig maken.  

 

Idee 1. Een buitenhaard 

Een gezellige zomeravond is niet compleet zonder een buitenhaard of een vuurkorf. Geniet van de sfeer en de warmte wanneer de avond begint af te koelen. Jouw avond is zeker nog niet afgelopen wanneer de zon ondergaat. Steek het vuur aan het geniet van het heerlijke knisperende geluid. 

Idee 2. Een comfortabele loungeset  

In de zomer is je tuin of terras een verlengstuk van je woonkamer. Een fijne loungeset zorgt voor een knus woonkamergevoel waardoor je de hele avond buiten wilt blijven. Kaarsjes op tafel, een lekker hapje en drank, dat maakt jouw tuin echt gezellig! 

 

Idee 3. Kussens 

Een eenvoudige manier om je loungeset op te vrolijken is het gebruik van kussens in verschillende kleuren en printjes. Het geeft je loungeset een speelse en kleurrijke uitstraling en biedt comfort bij het zonnebaden of tijdens een relaxte borrel. Ook in de winter kan je de kussens blijven gebruiken in de woonkamer of onder de veranda. 

 

Idee 4. Bloempotten 

In een tuin vol kleurrijke en vrolijke bloemen zijn bijpassende bloempotten niet weg te denken. Vooral bloempotten in een mooi design maken een tuin extra gezellig. Wij hebben bloempotten in verschillende maten, kleuren en patronen. Wat dacht je van mooie keramieken potten? Klik hier voor de bloempotten van Esschert design. 

 

Idee 5. Tuinset 

Niets is gezelliger dan aan het einde van de dag lekker met familie en vrienden in de tuin te eten. Om iedereen een fijne plek te geven kan een mooie tuinset niet ontbreken. Dit jaar zijn ronde vormen in de tuin helemaal in en een ronde eettafel maakt je tuin en etentje compleet! Bekijk ons assortiment tuinsets en tuintafels. 

 

Idee 6. Parasol  

Op een mooie zomerse dag in Nederland kunnen de temperaturen de lucht in schieten. Het liefst zit je dan lekker onder een parasol in de schaduw. Een tip van ons? Een zweefparasol van Platinum: de finishing touch aan uw tuinset voor een extra zonnige sfeer.  

 

 

Indien je vragen hebt over ons assortiment of graag hulp wilt bij het maken van je keuze, neem dan gerust contact met ons op door op het spraakwolkje rechts op de pagina te drukken of te mailen naar [email protected]. 

Het laatste nieuws lees je hier

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking