Klantenservice
0
Sluiten
Alex - buitenenthuis.nl - Maandag 19 Maart 2021

Nieuw assortiment parasols van Platinum

Onze nieuwe collectie parasols van het merk Platinum zijn binnen!

Functionaliteit, design, bedieningsgemak en robuustheid. Met een Platinum parasol weet u waar u aan toe bent.

De parasol dient primair om optimale bescherming te bieden tegen de zon en dient daarbij zo goed mogelijk naar de zon gericht te kunnen worden. Een Platinum parasol is niet zomaar een parasol. Elke Platinum parasol wordt namelijk met het bedieningsgemak en functionaliteit in gedachten ontworpen. Een Platinum parasol biedt de ‘finishing touch’ aan uw tuinset en geeft uw tuin een extra zonnige sfeer.

Platinum parasols worden volgens strikte richtlijnen ontworpen. Materialen worden met uiterste zorg geselecteerd om te zorgen dat ze standhouden in lastige weersomstandigheden. De parasols worden volgens de modernste productiemethoden gefabriceerd en aan rigoureuze tests onderworpen voordat ze op de markt worden gebracht. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende coatings, stofkleuren en stofklassen.

Platinum parasols worden uitsluitend via de vakhandel gedistribueerd.

Dutch design

Platinum parasols worden bedacht en ontwikkeld door een team van Nederlandse ontwerpers. Het bedieningsgemak en de functionaliteit staan bij elk ontwerp voorop. Door innovatief om te gaan met het ontwerpproces is het dubbel kantelmechanisme ontstaan. De parasol kan hierdoor met gemak traploos in elke gewenste positie gedraaid en gekanteld worden zonder de parasol te verplaatsen. Parasols voorzien van de toevoeging T2 (dubbele tilt) zijn uitgevoerd met het dubbele kantelmechanisme.

Lichtechtheid

De stof van een parasol verkleurt met de tijd wanneer deze permanent wordt blootgesteld aan de zon. Hoe snel en hoeveel hangt af van de kwaliteit van de stof. Platinum biedt stoffen aan in de klassen 1 t/m 4. Bij een hogere stofklasse is de lichtechtheid beter met als gevolg een langere periode tot eerst merkbare verkleuring. Een doek van stofklasse 2 heeft een lichtechtheid van 80-160 dagen bij blootstelling aan de zon. Stofklasse 4 vertoont initiële kleurveranderingen na ongeveer 350 dagen direct zonlicht.

AeroCover

Wij adviseren u bij niet-gebruik van een parasol altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van uw parasol te verlengen.
Bezoek de categorie beschermhoezen voor een ademende beschermhoes voor uw parasol of andere tuinmeubelen.

UV protectie

Alle parasols bieden bescherming tegen de zon, maar niet alle parasols bieden bescherming tegen UV straling. Platinum parasoldoeken bieden een hoge bescherming met een UPF klasse tot 50+ op een schaal van 15 tot 50+.



Indien u vragen heeft over de producten van Platinum of Aerocover neemt u dan gerust contact met ons op door op het spraakwolkje rechts op de pagina te drukken of te mailen naar [email protected].

Het laatste nieuws lees je hier

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking