Klantenservice
0
Sluiten
Buiten&Thuis - Vrijdag 18 Mei 2022

Welke bbq moet ik kopen?

Wanneer in Nederland de temperaturen stijgen en de zon tevoorschijn komt, ruik je al snel de heerlijke geuren van de barbecue. Of je nou houdt van een mals stukje vlees of gaat voor een lekkere groenteburger; samen met vrienden of familie is een barbecue altijd gezellig. De vraag “welke bbq moet ik kopen” komt dan al snel op, want de keuze is reuze! Ben jij op zoek naar een bbq en weet je nog niet welk type je wil kopen? In deze blogpost lees je alles over onze verschillende modellen barbecues.


Houtskool barbecues

Houd jij van de typische rokerige smaak aan jouw stukje groente of vlees? Dan raden wij jou een houtskool barbecue aan. Het maakt niet uit of je kiest voor briketten voor een constante temperatuur of dat je gaat voor snelle, hoge temperaturen met houtskool. Met deze traditionele BBQ creëer je sowieso een heerlijke grillsmaak. Bij Buiten&Thuis hebben we verschillende modellen houtskool barbecues. De barbecues zijn eenvoudig te monteren en de modellen met deksels zijn zelfs het gehele jaar door te gebruiken. Zo loopt een barbecue nooit in het water!

 

 

Gas barbecues

Wanneer je graag snel wilt genieten dan is een gasbarbecue de beste keuze voor jou. Je steekt een gas barbecue gemakkelijk aan en ze zijn snel op temperatuur. Ook regel je met een gas barbecue makkelijk de temperatuur. Ideaal wanneer je een stuk vlees op een specifieke manier wil laten garen. Bij Buiten&Thuis kan je een gas BBQ kopen van onder andere de merken Patton en Garden Grill. Deze barbecues zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken. Met de stevige zijtafels en opbergruimtes creëer je in een handomdraai een handige buitenkeuken.

 

 

Elektrische barbecues

Ook met een elektrische barbecue heb jij snel een maaltijd op tafel. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt gelijk beginnen. Een elektrische barbecue biedt vele voordelen. Zo geeft deze barbecue een snelle en gelijkmatige temperatuur waardoor je eten niet snel verbrandt. Ook maak je een verantwoordelijke keuze bij het aanschaffen van dit type BBQ. Je hebt namelijk geen gas of houtskool nodig zoals bij een traditionelere BBQ en dat is goed voor onze planeet! Koop de elektrische bbq van Garden Grill in de winkel of bestel in onze webshop: binnen no-time ben jij zowel in- als outdoor aan het barbecueën!

 

 

Barbecue accessoires & producten

Om jouw avondje barbecueën compleet te maken vind je bij ons handig gereedschap. Bekijk bijvoorbeeld barbecue schort met gereedschap waarmee je in één klap gereed bent voor een uitgebreide BBQ. Ook vind je bij ons de juiste accessoires om jouw barbecue te beschermen en schoon te maken.

 

 

Dus ben je er al uit welke BBQ je gaat kopen? Bekijk hier ons gehele assortiment aan barbecues.

 

Indien je vragen hebt over onze barbecues of graag hulp wilt bij het maken van je keuze, neem dan gerust contact met ons op door op het spraakwolkje rechts op de pagina te drukken of te mailen naar [email protected].

Het laatste nieuws lees je hier

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking